Dinamik Bir Web Siteniz Olmalı Neden?

Profesyonel yaşamın içinde olmak başlıbaşına bir dinamizmdir. Değişimin sürekliliği, sahip olduklarımızın niteliklerini de etkiler. Değişim bizi sürekli canlı tutar ve değişime entegre olabilen, bize hız kazandıran, fonksiyonel olan şeyleri tercih etmemiz için bizi zorlar.

Değişim, tercihlerimizi zorluyormuş gibi görünse de aslında ona ayak uydurabildiğimiz kadarıyla hayatımızı kolaylaştırır. Örneğin faturalarımızı internetten ödeyebiliyor olmak önemli bir değişimdir. Bizi zorluyormuş gibi görünmesinin tek sebebi yeni birşey öğrenmemiz gerektiğidir. Bu değişimin hayatımızı nasıl kolaylaştırdığını anlatmaya bile gerek yoktur...

Bugün kullanılan teknik anlamda dinamik altyapılı dediğimiz "güncellenebilir site" den bahsetmeden önce, eski yöntemle hazırlanmış yani site sahibinin müdahale edemediği, statik yapılı bir site dahi olsa, web sitesinizin olması, sadece katalog kullanmaya oranla önemli bir değişimdir.

Çünkü 5000 adet basılmış bir kataloğa göre çok daha kolay değiştirilebilir bir yapıya sahiptir. Kataloğu yeniden dinamik?bastıracak kadar geniş bir bütçeniz olduğunu varsaysak bile yeniden 5000 kişiye o kataloğu ulaştırmak ve firmanız ya da ürününüzle ilgili değişikliği hatta bazen sadece bir adres/ telefon değişikliğini bile ulaştırmanızın yaratacağı kaosu ve kaybı tahmin edebilirsiniz.

Değişime, yeniliğe açık olmanın kimseye faydası yoktur, sadece size faydası vardır :)

Şimdi lütfen değişimle ilgilenin ve "dinamik site" nin ne olduğuna yakından bakın.

Tasarımı bitmiş ve dinamik altyapısı hazırlanmış bir siteye her an müdahale etmenize imkan veren, istediğiniz kadar içerik, resim, link ve modül ekleyebileceğiniz esneklikte bir web sitesine özetle dinamik site diyoruz.

Değişim, önce bir web sitesine sahip olmakla başladı. Şimdi ise sahip olduğumuz sitenin "dinamik" olması yönünde bizi zorluyor.

Şimdilik zorlanmadığını düşünen firmaların neden yanıldığını, aslında bunun arama motoru optimizasyonu açısından ne kadar faydalı bir zemin oluşturduğunu, birebir yaptığımız görüşmelerimizde detaylıca açıklıyoruz... Çünkü bu mesleki sırlarımızdan biridir :)